O společnosti

Jsme společností rodinného typu. Zakládáme si na profesionální a kvalitní práci, spolehlivosti a osobním přístupu, se kterým svým zákazníkům umíme dobře poradit. Používáme nejnovější technologie a proto klademe vysoký důraz na zvyšování kvalifikace a proškolování moderních postupů přímo u výrobců technologií.

Na trhu působíme již od roku 1999. Po celou tu dobu jsou naším nejdůležitějším zájmem zákazníci, kterým se vždy snažíme vyjít vstříc a vyhovět jejich potřebám. Jsme totiž přesvědčeni o tom, že daleko nejcennější investicí do budoucnosti naší společnosti je spokojený zákazník, o čemž svědčí stovky zákazníků kteří dnes opakovaně vyhledávají naše služby. Proto jsme také postupně původní instalatérské služby rozšířili i o prodej a instalaci solárních systémů sloužících k ohřevu teplé užitkové vody nebo ústředního vytápění.

Naše nabídka se vyvíjí i dnes. Proto jsme zareagovali na vznik dotačního programu Zelená úsporám a svým zákazníkům zajišťujeme bezplatné vyřízení žádostí.

Na následujících stánkách jsme pro Vás připravili kompletní přehled služeb, které Vám díky mnohaletým zkušenostem můžeme nabídnout. Pro podrobnější informace nebo vypracování nabídky nás neváhejte kontaktovat

Petr Volprecht, jednatel společnosti

Poslední práce